ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ TO EΡΓΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

Home / ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ TO EΡΓΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

Γίνετε χορηγός

Η Σχολή Σκύλων Οδηγών Λάρα στηρίζεται σε χορηγίες ιδιωτών και εταιρειών για να μπορέσει να συνεχίσει το ποιοτικό έργο της και να εξασφαλίσει πολύτιμους υλικούς και ανθρώπινους πόρους. Οι άνθρωποι και οι σκύλοι της Λάρα είναι ευγνώμονες για οποιαδήποτε χορηγία μπορείτε να προσφέρετε.

Ονοματίστε ένα κουτάβι

Γίνετε νονός ενός μελλοντικού σκύλου οδηγού της Λάρα!

Δωρίστε στη Λάρα το πόσο των 1.000€ και επιλέξτε το όνομα των κουταβιών μας που προορίζονται να γίνουν σκύλοι οδηγοί. Το ποσό που θα δωρίσετε θα χρησιμοποιηθεί για μέρος της ανατροφής και της εκπαίδευσης του κουταβιού που πια θα αποτελεί και βαφτιστήρι σας.

Μπείτε στην ομάδα

Η Σχολή Σκύλων Οδηγών Λάρα στηρίζεται πολύ στην απασχόληση εθελοντών σε διάφορες δραστηριότητες. Οι εθελοντές μας είναι μια δραστήρια και δυναμική ομάδα, που στηρίζει με ζήλο και ανιδιοτέλεια το έργο της Λάρα συμμετέχοντας ενεργά στις δράσεις της, προβάλλοντας και προωθώντας το έργο της. Αξιολογούμε σε συνδυασμό με τον ενδιαφερόμενο εθελοντή τα ενδιαφέροντά του, τις ώρες που έχει να διαθέσει και τον τόπο κατοικίας του για να βρούμε τα ιδανικά καθήκοντα.

Οι χορηγοί μας

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες και τους χορηγούς μας για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσφέρουν. Η Σχολή Σκύλων Οδηγών Λάρα, οι σκύλοι και οι άνθρωποί της δε θα ήταν σε θέση να παρέχουν το ποιοτικό τους έργο χωρίς αυτούς.

Μετάβαση στο περιεχόμενο